Skip to main content

Het zal ergens in november geweest zijn dat ik met Ernst en Carla contact heb gehad over mijn 50e verjaardag. Ik wilde eens horen wat zij voor mij konden betekenen, want bij een speciale verjaardag hoort een speciaal feestje. En of het speciaal is geweest? Zeker!!! Bij de entree begon het al. Daar stond een groot bord waarop ik welkom werd geheten voor mijn 50e verjaardag, met ballonnen en al. Ik voelde me echt jarig. Ik kwam met 20 gasten, okay het was even passen en meten, maar door het enthousiasme van Ernst en Carla vond niemand dat een probleem. We begonnen, hoe feestelijk, met een cava, die mocht ik wel zelf van tevoren uitzoeken, want ik ben een kritische wijn drinker. De tafel was gedekt, met lekkere tapas, zodat we direct konden genieten van lekkers. Mooi glaswerk, mooi servies, mooi kleed, alles klopte. Daar ben ik gevoelig voor. Ernst heeft 19 dames en 2 heren in de toom weten te houden door een boeiend verhaal te vertellen over alle wijnen die hij deze avond geschonken heeft. En Carla had werkelijk fantastische tapas gemaakt die gedurende de avond bij de verschillende wijnen door haar en haar dochter Kelly werden geserveerd. In januari ben ik altijd jarig, en afgelopen januari had ik zelf gekookt voor een gezelschap. Ik zei toen tegen mijn partner: als ik 55 word, dan vier ik dat weer bij Ernst en Carla. Hoe heerlijk is het, om volledig ontzorgd te worden. Even niets hoeven regelen, nergens aan denken, gewoon aanschuiven, eten, drinken en lekker genieten. Ook op verschillende locaties hebben wij al een paar keer mogen genieten van de aanwezigheid van de (a-Pro) bar. Heerlijk weer, een hapje en weer mooie wijnen van Ernst en Carla om te proeven. Daar waar het kan gaan wij altijd graag even proeven en beleven, want een belevenis is het zeker als je met de mensen van aProbar een glas wijn drinkt.

Ellen Isarin