Skip to main content

Maak je feest compleet met een mobiele Wijnbar mét biertap!

We kiezen samen met jou de wijnen. Eerst proeven!
Naast wijn, vanuit de bar ook heerlijk bier van de tap
Desgewenst in combinatie met Tapas catering
Volledig ontzorgd, we nemen alles mee

Een eigen Wijnbar / Bierbar op jouw evenement?

Huur een Wijnbar / Bierbar.
De Wijnbar / Bierbar van aProbar is dé eyecatcher op je feest of event. Stoer dankzij het robuuste hout en sfeervol dankzij de zachte verlichting. Samen met het enthousiaste barpersoneel bezorgt aProbarhuren jouw gasten een onvergetelijke avond. En vinden jij en je gasten het leuk om wat meer over de wijn te weten? Dat kan! Ons barpersoneel, die weten wat ze schenken, vertellen er met plezier meer over!

Bier uit de tap.
Voor de gasten die liever een vers getapt biertje hebben, beschikt de Wijnbar over een biertap van waaruit we verschillende soorten bier kunnen tappen.
Oók alcoholvrij!

Cocktails en Bubbels.
Naast de Wijn- en Bierbar beschikt aProbar ook over een Cocktail en Cava bar. Een stralend middelpunt op elke feestelijke gelegenheid.

aProbar huren
aProbarhuren, ook voor jouw complete catering

Een prachtig feest, tot in de puntjes verzorgd!

Wijnbar / Bierbar

Je kunt ervoor kiezen om alleen de Wijnbar / Bierbar op jouw feest een mooi plekje te geven. Maar dat is niet alles! In combinatie met de Wijnbar / Bierbar kun je ook gebruik maken van onze overige diensten. Wellicht heb je al een idee over hoe je jouw feest voor je ziet. Het kan ook zijn dat je nog niet precies weet hoe je daar een invulling aan wilt geven. Ook dat is geen enkel probleem! Wij helpen je om jouw wensen terug te laten komen in een onvergetelijke dag/avond.

Wijnbar / Bierbar compleet met Catering.

Van overheerlijke borrelplanken en tapas tot een compleet verzorgde barbecue. aProbar regelt het en zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt!

Indien gewenst ook de gehele aankleding geheel verzorgd.
aProbarhuren heeft ruime ervaring met het inrichten van jouw feestlocatie. Of het nu gaat om meubilair, tenten, verwarming of verlichting. aProbarhuren verzorgt alles tot in detail.

Samen met jou maken we een evenement waar je nog heel lang met veel plezier op terug zult kijken!

Zullen we samen jouw feest of evenement voorbereiden?