Skip to main content

Bij aProbar werken we vanuit passie en kennis.

In De Bilt, op een steenworp afstand van het gezellige Utrecht vind je aProbar. van waaruit aProbarhuren is ontstaan. Hier hebben we de mooiste wijnen uit Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje. Allen afkomstig van gepassioneerde wijnmakers die zich met hart en ziel, vaak al generaties lang, bezig houden met het maken van fantastische wijnen. Regelmatig bezoeken wij de wijnboer in z’n eigen omgeving. Hierdoor houden we persoonlijk contact en blijven we nauw betrokken.
Persoonlijk contact is iets waar we veel waarde aan hechten. In ons proeflokaal ben je dan ook van harte welkom. We adviseren je graag bij de keuze van je wijn en trekken met liefde een fles voor je open zodat je kunt ruiken en proeven.

aProbarhuren

Met aProbarhuren hebben we ons mooie wijnbedrijf uitgebreid. Met de mobiele Wijnbar  / Bierbar van aProbar komen we nu ook naar je toe. Compleet, met alles wat daarbij nodig is. Onze gastvrijheid staat daarbij bovenaan. Dus, heb je een feest of evenement? Neem contact met ons op zodat we samen met jou een onvergetelijk feest kunnen maken.

“Persoonlijk contact is iets waar we veel waarde aan hechten.”

Namens het team van aProbar huren, Ernst Versloot

Benieuwd wat wij kunnen toevoegen aan jouw evenement?