Skip to main content

Zakelijke wijnproeverij aProbar.

aProbar organiseert gezellige én leerzame wijnproeverijen. Dit doen we in een gezellige horecagelegenheid in en om De Bilt,  maar ook op locatie. Voor jou als werkgever is dat laatste met name heel interessant! Een wijnproeverij als zakelijk evenement levert fiscaal voordeel op!

We leggen je graag uit waarom dit niet alleen voor je werknemers maar ook fiscaal zo aantrekkelijk is.

Wanneer aProbar de wijnproeverij als zakelijk evenement organiseert op de bedrijfsvloer, is deze activiteit geheel vrijgesteld van loonheffing. Het serveren van drank met hapjes, of tapas in ons geval, wordt voor de loonbelasting (mits het op de werkvloer plaatsvindt) niet gezien als loon. Daarom is het dus niet belast! Zo kan aProbar een gezellige én fiscaal gunstige bedrijfsactiviteit organiseren.

Thuiswerken én persoonlijk ontmoeten.

Collega’s en relaties onder elkaar. Samen zijn in een ongedwongen en informele sfeer.
Dat is belangrijk, want het thuiswerken zal hoe langer hoe meer de trend worden waardoor het gevaar op de loer ligt dat men de feeling met het bedrijf verliest. En dat willen we niet. We willen een hechte groep collega’s die betrokken zijn én blijven.
Juist daarom is het fijn om elkaar zo nu en dan persoonlijk te ontmoeten en daarvoor is de wijnproeverij van aProbar de ultieme gelegenheid.

Wijnproeverij als zakelijk evenement.

Heerlijke wijnen en bijpassende tapas, dé perfecte ingrediënten voor een gezellig samenzijn.

Met elkaar genieten van heerlijke wijnen, waarbij we desgewenst bijpassende tapas serveren. Samen vergelijken en overleggen welke geuren en smaken je herkent in de wijn. Luisteren naar de uitleg die Ernst erbij geeft. Bovendien is er volop ruimte om alles te vragen wat je altijd al had willen weten over wijn. Kortom, een middag/avond waar nog lang met veel plezier op terug gekeken zal worden. Een groot voordeel: je hoeft zelf niets te regelen. aProbar zorgt voor alles, we nemen alles mee. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je medewerkers en relaties uitgenodigd worden voor een gezellige, smaakvolle én bovendien leerzame middag/avond.

Over de invulling van de zakelijke wijnproeverij zullen we vooraf met elkaar overleggen.
Neem hier contact met ons op!